fbpx
Preloader

Incarcare...

image

Tiverto – prima platformă completă de recrutare online a devenit activă

Platforma de recrutare Tiverto s-a născut din dorința de a reuni toate categoriile de persoane care caută un loc de muncă (full time, part time sau freelancing) cu angajatori din toată țara.

Pe o piață dinamică, dar cu probleme diverse (cum este, de exemplu lipsa forței de muncă specializată),  se simțea nevoia unui instrument care să acopere toate tipurile de job-uri astfel încât o persoană care lucrează cu normă întreagă sau cu fracție de normă și dorește să-și completeze veniturile cu ajutorul unor proiecte freelance să nu mai fie nevoită să se înscrie pe mai multe platforme de specialitate.

Tiverto își dorește să devină un instrument complet, atât pentru cei care caută un loc de muncă, cât și pentru angajatori, spre beneficiul ambelor părți.

Față de celelate platforme online dedicate pieței locurilor de muncă, Tiverto oferă gratuitate persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, indiferent că este vorba despre cei care caută job-uri casice, cât și pentru freelanceri, nepercepând nici un comision.

Printre noutățile pe care le aduce Tiverto, din perspectiva candidaților, se numără posibiliatea adăugării unui video CV sau o descriere video a freelancerului, automatizarea înscrierii candidatului, sistemul generând automat o pagină dinamică, promovarea candidaților atât pe platformă cât și pe pagina de facebook Tiverto și altele.

Se află în implementare și un chat privat, atașat platformei, ce va permite o comumincare activă între memebrii ( candidati sau angajatori) sau chiar posibilitatea unui video-interviu.

Platforma Tiverto este gândită pentru a ușura și efortul angajatorilor, care, pe lângă posibilitatea de a adăuga anunțuri pe un site specializat, au și avantajul de a putea găsi într-un singur loc, atât persoane calificate dispuse să se angajeze cu normă întreagă sau parțială, cât și freelanceri specializați în diverse domenii cu care să colaboreze pe proiecte specifice. După ce este creat contul și introduși parametri de căutare, procesul este automatizat și beneficiază de un panou de control intuitiv, gândit special pentru a ușura procesul, care filtrează rezultatele și trimite notificări automate când apar candidați care corespund criteriilor de căutare.

În curând, Tiverto va deveni și mai ușor de utilizat, după ce vor fi lansate aplicațiile mobile pentru Andoid și IOS.

Platforma a fost creată și dezvoltată de agenția de marketing web AlbaDesign și are, momentan, peste 50 de domenii de activitate , de la design web, servicii, IT, social media pânâ la construcții sau antreprenoriat.

Pentru mai multe detalii puteți accesa www.tiverto.ro

comment 11


  1. Cormos Dumitru Radu

    Succes si valoare!
    Dumidalba

    Reply

leave your comment


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Uploading
Statistici T5