fbpx
Preloader

Incarcare...

image

Interviu de angajare in germana

Vorbitorii de limba germana sunt foarte cautati pe piata si pot fi platiti cu pana la 30% mai bine decat cei care cunosc engleza, franceza sau spaniola. Pentru ca este atat de greu sa gasesti candidati care stiu aceasta limba, multi angajatori se multumesc si cu persoane care se descurca acceptabil sa comunice in germana, chiar daca nu sunt la un nivel foarte avansat de cunoastere a limbii.

Interviu de angajare video

In cadrul unui interviu de angajare desfasurat online, 55% din atentie este captata de imagine, 38% de sunet si 7% de ceea ce spui. Asadar, ar trebui sa te asiguri ca intervievatorul te vede si te aude cat mai bine. Familiarizeaza-te cu programul pe care il vei folosi, Skype sau Google Hangouts, si exerseaza-le functionalitatile astfel incat sa capeti dexteritate.

De asemenea, verifica inainte ca microfonul si camera web sa functioneze bine, conexiunea la internet sa fie una buna, iar latopul sa fie conectat la priza, astfel incat sa nu existe intreruperi pe parcursul interviului.

Pe langa aceste aspecte, ai grija sa te pozitionezi in fata unui perete, astfel incat atentia intervievatorului sa nu fie distrasa de cum arata locuinta ta. Imbraca-te asa cum te-ai imbraca la un interviu fata in fata, iar cand vorbesti cu recruiterul, privirea ta trebuie sa fie indreptata spre camera web, nu spre propria imagine din laptop.

Sursa foto: Shutterstock
sursa articol: https://www.dpap.ro/blog/interviu-de-angajare-afla-secretele-bine-pazite-ale-angajatorilor/

leave your comment


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Uploading
Statistici T5